Prikazujem vseh 4 rezultatov

Sort by:
 • Razvijte kvalitetnejše povezave s svojimi bližnjimi, v življenju prepoznajte dobre vibracije in se naučite izločati slabe. Z močjo empatije se bo način vašega življen­ja spremenil, povsem naravno se boste povezali s svetom okoli sebe in se naučili ljubiti.


  Duhovna moč empatije – mehka vezava Avtor: 16,90 €

  S priznano avtorico Cyndi Dale odkrijte, kaj je moč empatije v današnjem življenju,  kako deluje in kako tesno se povezuje s psihologijo, a se obenem razteza še onkraj nje, v sfere, ki jih označujemo kot paranormalne in ezoterične. S pomočjo korakov, tehnik in napotkov, ki so predstavljeni v knjigi, boste znali ob pravem trenutku priklicati svoje empatične moči.

  Razvijte kvalitetnejše povezave s svojimi bližnjimi, v življenju prepoznajte dobre vibracije in se naučite izločati slabe. Z močjo empatije se bo način vašega življen­ja spremenil, povsem naravno se boste povezali s svetom okoli sebe in se naučili ljubiti.

  Ugotovili boste, kako globoko je empatija povezana s sočutjem in po čem se razli­kuje od usmiljenja. Knjiga vam bo razkrila, da vam je bilo pravzaprav položeno v zibko, da se povezujete z najvišjo modrostjo, jo zaznavate in se z njo čutite uglašene. Sočutno povezovanje je namreč poezija vaše duše.

  Cyndi Dale (iz Minneapolisa v Minnesoti) je po vsem svetu priznana ameriška avtorica, govornica, zdravilka in poslovna svetovalka. Kot predsednica podjetja Life Systems Services je svetovala že več kot 35.000 strankam. Na široko usposablja ljudi po Evropi, Aziji, Severni, Srednji ter Južni Ameriki. Več o njej si lahko preberete na spletni strani CyndiDale.com.

  Preberite si 1. in 8. poglavje iz knjige tukaj.

  Avtor: Cyndi Dale
  Format: 15,5 x 22,5
  Obseg: 272 strani
  Mehka vezava

 • Akcija

  POZITIVNE MISLI ZA VSAK DAN
  Vsak dan preberite nekaj naključno izbranih pozitivnih misli in vaše življenje bo postalo lepše!

  101 POT DO SREČE
  Louise L. Hay razkriva sto in eno pot, kako doseči in vzdrževati radostno stanje bivanja.
  Njena topla in navdihnjena sporočila vas bodo vedno znova opomnila, da se ključ do srečnega življenja skriva v vas samih. Format knjige je primeren, da jo imate nenehno pri sebi!


  komplet POZITIVNE MISLI IN SREČA Avtor: 25,90 € 15,80 €

  POZITIVNE MISLI ZA VSAK DAN

  Vsak dan preberite nekaj naključno izbranih pozitivnih misli in vaše življenje bo postalo lepše!

  Avtor: Louise L. Hay
  Format: 10,5 × 10,5 cm
  Obseg: 447 strani
  Mehka vezava

  101 POT DO SREČE

  Louise L. Hay razkriva sto in eno pot, kako doseči in vzdrževati radostno stanje bivanja.
  Njena topla in navdihnjena sporočila vas bodo vedno znova opomnila, da se ključ do srečnega življenja skriva v vas samih. Format knjige je primeren, da jo imate nenehno pri sebi!

  Avtor: Louise L. Hay
  Format: 11,5 × 11,5 cm
  Obseg: 101 strani
  Mehka vezava

 • Nebo nad Afriko je knjiga dr. Iztoka Tomazina, vsestranskega “lovca na sanje”, alpinista, ekstremnega smučarja, zmajarja, jadralnega padalca in alpinističnega pisatelja, ki pripoveduje o eni najdrznejših avtorjevih avantur.


  Nebo nad Afriko: Polet z zmajem s Kilimanjara Avtor: 6,26 €

  Nebo nad Afriko je knjiga dr. Iztoka Tomazina, vsestranskega “lovca na sanje”, alpinista, ekstremnega smučarja, zmajarja, jadralnega padalca in alpinističnega pisatelja. Pripoveduje o eni najdrznejših avtorjevih avantur. V začetku osemdesetih let je namreč Tomazin dosegel nekaj, kar ni pred njim uspelo še nikomur. Z zmajem je poletel s skoraj 6000 m visokega Kilimanjara, se s spretnim manevriranjem celo dvignil nad njegov vrh, tam dalj časa jadral in nato v slabem vremenu preletel štirideset kilometrski pas neprehodne afriške džungle. Dejanje, ki je bilo na skrajni meji človeških zmožnosti in za katerega je poleg znanja, poguma, moči in sreče potrebna tudi skoraj umetniška intuicija.

  Avtor: dr. Iztok Tomazin
  Format: 17 × 24,5 cm
  Obseg: 115 strani
  Trda vezava

 • Pisateljica se v svojem delu Ni sonca brez senc odkrito loteva osebnega izkustva. Obdela tri obdobja svojega življenja: otroštvo, mladost in zrelost, obenem pa odlično opisuje splošno družbeno ozračje.


  Ni sonca brez senc Avtor: 3,17 €

  Pisateljica se v svojem delu Ni sonca brez senc odkrito loteva osebnega izkustva. Obdela tri obdobja svojega življenja: otroštvo, mladost in zrelost, obenem pa odlično opisuje splošno družbeno ozračje.

  V vseh treh delih je prisotna, vendar se šele v drugem delu (deklištvu) pooseblja, postaja osrednji lik pripovedi. V prvem delu je v ospredju njena mati Terezija. Tudi dedkova podoba je še polnejša. V tretjem delu (zrelosti) pa je teža pripovedi popolnoma na plečih pisateljice. Mladostni čas še tu in tam oživi, ugasnejo pa imena iz dekliškega obdobja, a nikoli do konca ne odmro dekliške ljubezenske sanje.

  Avtor: Karolina Kolmanič
  Format: 14 x 20,5 cm
  Obseg: 301 strani
  Trda vezava