Šifra: Notranji mir za prezaposlene Kategorija:

Notranji mir za prezaposlene

To knjigo ste vzeli v roke v upanju, da vam bo v svetu, ki se mu je docela zmešalo od prezaposlenosti, pomagala pri iskanju notranjega miru. Tudi sama upam, da vam bo uspelo.

16,65 €

Kol.:
O knjigi
Vsebina

To knjigo ste vzeli v roke v upanju, da vam bo v svetu, ki se mu je docela zmešalo od prezaposlenosti, pomagala pri iskanju notranjega miru. Tudi sama upam, da vam bo uspelo. Če strmite za tem, da bi bila vaša prihodnost drugačna od preteklosti, ste se včlanili v skupino ljudi, ki je iz dneva v dan večja in ki deli skupno vizijo miru s ciljem, da spremeni družbo, v kateri živimo, in pripomore, da bo naš svet boljši prav za vsakogar.
Zapomnite si, da do sprememb ne bo prišlo čez noč. Majhni koraki vas bodo zanesljivo vodili proti cilju. In če ste se na pot miru podali iskreno, vam lahko skoraj jamčim, da vas bo pot vodila v neverjetna prostranstva, ki jih dotlej še niste sanjali. Obstaja božanska roka, ki je skrita našim očem, a deluje. Ob enem samem vašem koraku v smeri proti pozitivnim spremembam vam bo božanska moč prišla sto korakov naproti. Razprli sem vam bodo novi svetovi z neverjetnimi možnostmi.

Avtor: Joan Borysenko
Format: 14 × 20 cm
Obseg: 175 strani
Trda vezava