• Mišek Tip – Pobarvanka s prikupno pravljico o mišku Tipu in njegovih prijateljih. Vzemi barvice in flomastre ter se v družbi Miška Tipa zabavaj ob barvanju.


  Mišek Tip – pobarvanka Avtor: 11,90 €

  Mišek Tip – Pobarvanka s prikupno pravljico o mišku Tipu in njegovih prijateljih. Vzemi barvice in flomastre ter se v družbi Miška Tipa zabavaj ob barvanju.

  Ilustracije: Marco Campanella
  Format: 24 × 33 cm
  Obseg: 48 strani
  Mehka vezava, zvezek

 • Mišek Tip je nepridiprav, ampak tudi prijazen, srečen, zdrav. Mamica in očka ga imata brezpogojno in neizmerno rada!


  Mišek Tip: Nepridiprav Avtor: 16,90 €

  Mišek Tip je nepridiprav, ampak tudi prijazen, srečen, zdrav. Mamica in očka ga imata brezpogojno in neizmerno rada!
  Primerno za najmlajše.

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 19 × 19 cm
  Obseg: 32 strani
  Trda vezava, kartonka
  Velike tiskane črke

 • Mišek Tip ne želi, da bi mamica odšla v službo. Navajen je, da je vedno z njim.


  Mišek Tip: Mamica ne hodi v službo! Avtor: 14,90 €

  Mišek Tip ne želi, da bi mamica odšla v službo. Navajen je, da je vedno z njim. Tako kot vsi otroci, nagaja tudi mišek Tip. Njegova iznadljiva mamica pa ve, kaj narediti, da bo Tip spet ubogal. Le kako ji uspe?

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 24 × 26,5 cm
  Obseg: 14 strani
  Trda vezava, penaste platnice

 • Mišek Tip zamuja! Tokrat izvemo, da je mišek Tip prav tak, kot vsi ostali otroci in ne mara zgodaj vstajati. Ker noče hitro pojesti in se odpraviti v vrtec, vedno zamuja.


  Mišek Tip zamuja Avtor: 14,90 €

  Mišek Tip zamuja! Tokrat izvemo, da je mišek Tip prav tak, kot vsi ostali otroci in ne mara zgodaj vstajati. Ker noče hitro pojesti in se odpraviti v vrtec, vedno zamuja. Vendar tudi sam ne mara, ko zamujajo drugi. Morda se bo iz izkušenj kaj naučil …

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 24 × 26,5 cm
  Obseg: 26 strani
  Trda vezava, penaste platnice

 • Mišek Tip se želi igrati, a očka je utrujen, mamica mora skuhati večerjo, vsi njegovi prijatelji pa so doma, kjer se igrajo z bratci in sestricami. Mišek Tip se domisli in mamico in očka prosi za darilo – bratca.


  Mišek Tip si želi bratca Avtor: 14,90 €

  Mišek Tip se želi igrati, a očka je utrujen, mamica mora skuhati večerjo, vsi njegovi prijatelji pa so doma, kjer se igrajo z bratci in sestricami. Mišek Tip se domisli in mamico in očka prosi za darilo – bratca. Kaj kmalu se mu želja uresniči, saj začne mamici rasti trebušček. A kaj, ko mišek ne dobi bratca, temveč … sestrico. Preberite pravljico in ugotovite, kako se konča.

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 24 × 26,5 cm
  Obseg: 25 strani
  Trda vezava, penaste platnice

 • Ne smeš lagati, Mišek Tip! Saj ti potem nihče ne bo verjel, pa čeprav boš govoril resnico!


  Mišek Tip se zlaže Avtor: 12,10 €

  Ne smeš lagati, Mišek Tip! Saj ti potem nihče ne bo verjel, pa čeprav boš govoril resnico! Tako kot vsi otroci, nagaja tudi Mišek Tip. Njegova iznajdljiva mamica pa ve, kaj narediti, da bo Tip spet ubogal Le kako ji uspe?

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 24,5 × 26,5 cm
  Obseg: 28 strani
  Trda vezava, penaste platnice

 • Mišek Tip, kot vsi otroci, najbolj uživa, ko lahko teka po igrišču in pleza po otroških igralih. Ob tem pa včasih pozabi na pazljivost in varnost. In tako nekega dne nepazljivo pade z igral, ter si nerodno poškoduje tačko.


  Mišek Tip pri zdravniku Avtor: 14,90 €

  Mišek Tip, kot vsi otroci, najbolj uživa, ko lahko teka po igrišču in pleza po otroških igralih. Ob tem pa včasih pozabi na pazljivost in varnost. In tako nekega dne nepazljivo pade z igral, ter si nerodno poškoduje tačko. Še dobro, da njegova mamica ve, da zdravnik pozdravi vse tegobe. Mišek Tip, kljub začetnemu strahu, spozna, da je zdravnik nadvse prijazen in ustrežljiv gospod, ki z veseljem povije tudi njegovega medvedka. Tip bo odslej bolj previden pri igri, ob poškodbi, pa se ne bo bal zdravnika. Navsezadnje je pozdravil že mnogo otroških ranic.

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 24 × 26,5 cm
  Obseg: 26 strani
  Trda vezava, penaste platnice

 • Mišek Tip je v svoji mali kovček pospravil pižamo, zobno ščetko, knjigo in najljubše igrače. Srečno pot, Tip! Pri babici in dedku se boš zelo zabaval!


  Mišek Tip pri babici in dedku Avtor: 12,10 €

  Mišek Tip je v svoji mali kovček pospravil pižamo, zobno ščetko, knjigo in najljubše igrače. Srečno pot, Tip! Pri babici in dedku se boš zelo zabaval! Tako kot vsi otroci, nagaja tudi mišek Tip. Njegova iznadljiva mamica pa ve, kaj narediti, da bo Tip spet ubogal. Le kako ji uspe?

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 24,5 × 26,5 cm
  Obseg: 28 strani
  Trda vezava, penaste platnice

 • Mišek Tip bo kmalu praznoval rojstni dan. Kdo ve, če se mu bo izpolnila največja želja …


  Mišek Tip praznuje Avtor: 14,90 €

  Mišek Tip bo kmalu praznoval rojstni dan. Kdo ve, če se mu bo izpolnila največja želja … Tako kot vsi otroci nagaja tudi Mišek Tip. Njegova iznajdljiva mamica pa ve, kaj narediti, da bo Tip spet ubogal. Le kako ji uspe?

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 25 × 27 cm
  Obseg: 26 strani
  Trda vezava, penaste platnice

 • Nova zgodbica o malem mišku Tipu predstavi otrokom in staršem tokrat nagajivega miška, ki se noče preobleči, noče pospraviti svoje sobe, vztraja pri novi igrački, noče z vrtiljaka …


  Mišek Tip nagaja Avtor: 14,90 €

  Nova zgodbica o malem mišku Tipu predstavi otrokom in staršem tokrat nagajivega miška, ki se noče preobleči, noče pospraviti svoje sobe, vztraja pri novi igrački, noče z vrtiljaka … A njegovi mamici, kot vedno, iznajdljivo uspe, da jo mali mišek spet uboga. Vas zanima, kako ji uspe? Preberite svojemu malčku novo pravljico pred spanjem, pa boste izvedeli.

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 24,5 × 26,5 cm
  Obseg: 25 strani
  Trda vezava, penaste platnice

 • Novi sošolci v vrtcu, jupi! Ampak “ta veliki” grdo nagajajo mišku Tipu: ustrahujejo ga, da joka in potem se še on doma grdo obnaša do sestrice.


  Mišek Tip in razgrajači Avtor: 14,90 €

  Novi sošolci v vrtcu, jupi! Ampak “ta veliki” grdo nagajajo mišku Tipu: ustrahujejo ga, da joka in potem se še on doma grdo obnaša do sestrice. Mišek Tip se pogovori z mamico in vzgojiteljico. Tako se opogumi! V vrtcu se zavzame za najmanjšega miškolina in dobi najboljše, prijazne prijatelje. Res si velik, Tip!

  Avtor: Anna Casalis
  Format: 24,5 × 26,5 cm
  Obseg: 28 strani
  Trda vezava, penaste platnice